Gears 5 – itt a cameokkal teli launch előzetes

2019-09-04 19:22:00

Bár maga a megjelenés még szeptember 9-ig várat magára, az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők már 6-án belevethetik magukat a Gears 5 küzdelmeibe. Ez egyben azt is jelenti, hogy éppen itt volt az ideje nyilvánosságra hozni a launch trailert, mely nem kevés meglepetéssel robbant be nemrég a köztudatba.

Van itt Terminator, egészen pontosan egy T-800-at és Linda Hamiltont (alias Sarah Connor) vonultatja fel, de Dave Bautista (aki egyébként egy tweetben már korábban lerántotta leplet szerepéről) és a Halo Reach Spartanjai is beköszönnek. Visszatérő szereplőként üdvözölhetjük Clayton Carminet és Augustus "Cole Train" Cole-t is.

Mindenki megtalálja az előzetesben a neki való dolgot, és ez reméljük, a játékmenetben sem lesz másképp. Láthatunk szörny vs. gép verekedést, chaingunnal való "simogatást", ritmusra lövöldözést, poénokat, és rengeteg akciódús pillanatot. Íme:

Ha mindez még nem volna elég, egy 15 perces gameplay is érkezett, telis-tele spoilerekkel. A icrosoftnak és a The Coalitionnak hála, tudjuk immáron, hogy a játék egy félig nyitott területen foglal helyet. Nemrég beszámoltunk több újonnan érkező információról, ezeket korábbi cikkünkben olvashatjátok el.

vissza
Legolvasottabb cikkek