Game Pass-re is érkezik a Hitman Trilogy

2022-01-14 14:32:00

Az IO Interactive tagadhatatlanul sikerrel újította meg a 47-es ügynök kalandjait a legújabb trilógia során. Az eredetileg 2016-ban megjelent, epizódokban kiadott HITMAN azonnal nagy sikernek örvendett, amit aztán a 2018-as, és immár egybe kiadott HITMAN II tovább fejlesztett, hogy a tavalyi HITMAN III már csak apró módosításokkal a következő generációba (és Switchre) vigye a sorozatot.

Az IO Interactive most bejelentette, hogy HITMAN Trilogy néven -mobilok és Switch kivételével- minden platform digitális áruházba megérkezik a három játékot és azok letölthető tartalmait egybecsomagoló kiadás. És ha ez nem lenne elég csábító, a trilógia a PC és Xbox Game Pass részét fogja képzeni a megjelenés napjától.

Szintén ezen a napon új tartalmak érkeznek a HITMAN III-hoz, köztük új Elusive Targets és saját VR-mód mindhárom részhez, míg a harmadik Ray Tracing és Intel XeSS támogatást is kap. Tavasz körül érkezik egy új Rocky nevű térkép, trópusi hangulattal és roguelike játékmód (Freelancer) is, melyben a tervezés és a testreszabhatóság kapja a figyelmet.

vissza