Frostpunk: On the Edge – teaser videón a játék utolsó kiegészítője

2020-06-03 17:50:00

Végre a nevét is tudjuk az eddig csak Project TVADGYCGJR kódnéven futó kiegészítőnek, mely a Frostpunk utolsó DLC-jeként jelenik meg valamikor a nyár folyamán. Csak hogy még messzebb kerüljünk a jó időtől, a fejlesztők egy komor, havas kis teaser videóval harangozták be a címet és a körülbelüli megjelenési időszakot. 

Bár az anyag nem mutat szinte semmit a játékból, a 11 Bit Studios stúdió közleménye igyekszik kitölteni az űrt a válaszok terén. Az új bővítés a hatalmas hóvihar New Londonon való végigsöprése után veszi fel a fonalat, ám hiába éltük ezt túl, nem fogunk unatkozni. Az On the Edge újra kihívások elé állítja a játékosokat: a konfliktusok, a különböző nézőpontokból adódó megosztottság, és az egyedi perspektívák továbbra is részét képezik a kampánynak, és ezzel lesz csak igazán nehéz szembenézni vezetőként, nem a hóviharral. 

A bővítés egyébként új forgatókönyvvel toldja meg a játékmenetet, de új területeket és egyedi mechanikákat is kapunk, melyekkel még több hasznos tevékenységet hozhatunk a kisváros életébe. 

A megjelenés tehát valamikor a nyár folyamán esedékes, kíváncsian várjuk a további részleteket. Addig is maradjatok velünk, és látogassatok el a Frostpunk honlapjára!

vissza
Legolvasottabb cikkek