[FRISSÍTVE] A Rockstar visszahívta a GTA:Trilogy PC-s változatát

2021-11-12 15:30:00

FRISSÍTÉS: A Launcher és a többi játék ismét zavartalanul használható, de a GTA:Trilogy továbbra sem megvásárolható vagy játszható, mivel a Rockstar közleménye szerint véletlen bent maradtak nem odavaló fájlok és azok eltávolítása folyik.

Sajnos az apró hibák már napirenddé váltak a legtöbb friss megjelenésű játék esetén, de ekkora bukta talán a Cyberpunk óta nem volt.
A frissen megjelent GTA Trilogy PC-s változata -miután a három eredeti játékot már korábban törölték a boltokból- tegnap este eltűnt a föld színéről, sehol sincs rá utalás, nem lehet megvásárolni és akik előrendelték szintén nem tudnak vele játszani, mivel az egyetlen platform amire a cég kiadta az a sajátja, ami viszont offline.

Ha megpróbáljuk elindítani a Rockstar Games Launchert akkor a fent látható nagy piros hibaüzenet fogad minket, így amellett, hogy a friss játék nem megvásárolható, a GTA Online, Red Dead Redemption 2 és minden egyéb Rockstar játék futtatása lehetetlen.

A Rockstar Support Twitteren jelezte tegnap este, hogy karbantartás miatt offline a rendszer és visszatér amint elkészültek. Ez viszont még most se következett be, így pár órával ezelőtt immár kénytelenek voltak elismerni a hibát, miközben minden egyéb kommunikáció megszűnt a követőkkel.

vissza
Legolvasottabb cikkek