Friday The 13th: The Game - kellően brutális lesz

2016-02-07 15:11:10

A fejlesztők a Pax South-on hoztak nyilvánosságra néhány információt. Ha fúrta az oldaladat a dolog, hogy talán afilmekhez képest nem lesz elég brutális, megnyugodhatsz!


 

Aki látta mind a 8 klasszikus részt (illetve a 2009-es változatot), bizonyára kicsit fél, hogy nem adja vissza azt az élményt, azt a brutalitást, melyet a filmek kínáltak. Nekik mondanám, hogy tessék megnyugodni, minden rendben lesz, Ronnie Hobbs szerint “rengeteg brutális gyilkosság lesz a játékban”. Örülni fog, ha az elképzelések felét meg tudják valósítani a cenzúrák miatt. Ezek után pedig felsorolt néhány kivégzési módszert, melyeket megcsodálhatunk majd játékmenet közben:

  • összecsuk egy strandszékkel együtt
  • letépi a lábad és nyugodtan elsétál
  • belegyömöszöl egy hálózsákba, majd elkezd egy fához csapkodni
  • betöri a fejed valamilyen, épp a közelben lévő tárggyal
  • letépi a koponyád felső részét
  • a torkod elvágása után véredet a WC kagylóba folyatja, majd lehúzza

Ezen mondatok elhangzása közben a közönség sem bírta csendben és a rémület is kiült az arcukra. Ha azonban mindez még nem lenne elég, néhány fénykép is felkerült, melyen a mozzanatok felvételének folyamatát csodálhatjuk meg.

friday 13 friday 13 friday 13 friday 13

A képeken egyébként Kane Hodder látható, aki az eredeti filmekben Jason Vorhees-t alakítja. A szerep nem változott, egy tweet formájában pedig bebizonyította, hogy nincs finomkodás a felvételek közben sem.

A Friday the 13: The Game várhatóan idén októberben debütál PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokon.

vissza