Forza 6: Apex - megjelenik PC-re, méghozzá ingyenesen!

2016-03-02 12:08:02

Megerősítést kapott a gyanúnk, miszerint a legújabb Forza a Windows Store-on keresztül PC-n is, elérhető lesz, ráadásul ingyenesen. És hogy mit fog tartalmazni? Autó fanatikusoknak contentből nem lesz hiány!

 

A Windows 10-zel rendelkezőknek jó híreink vannak, ugyanis a Forza 6 módosított verziója, az Apex free-to-play formában  érkezik tavasszal PC-re. A játék támogatni fogja a  DirectX 12-őt és a 4K-s felbontást is. Az autókat megvásárolhatjuk valódi pénzért, vagy unlockolhatjuk őket nyertes versenyekért is. Ez több, mint 60 járgányt jelent, 12 különféle versenypályával.

Egyébként az átvezetők alatti narrációt olyan sztároktól lehet majd hallani, mint a Top Gear-ből ismert James May és Richard Hammond. Igen, a régi Top Gearből, ne aggódjatok! Ha már a műsorról beszélünk, a Stiget is üldözhetjük majd a challange-ek keretében.

Hab a tortán, hogy a jövőben megjelenő Forza Motorsport játékokat egyszerre fogják PC-re és Xbox One-ra is fejleszteni. Hogy még jobban felcsigázzuk az érdeklődéseteket, nézzétek meg a Forza Motorsport 6: Apex gameplay trailerjét:

 

 

 

 

vissza