For Honor - külön-külön videón mindhárom hős

2016-09-04 09:57:37

A PAX West-en a Ubisoft bemutatott három új videót, melyek mindegyikén egy-egy kaszt hősét vehetjük szemügyre.


 

Mint azt már tudjuk, a For Honorban a lovagok, a vikingek és a szamurájok küzdenek majd egymás ellen. Az egyes frakciók négy hadosztályához korábban már kaptunk leírás, a kiadó viszont most magához a néphez nyújt egy kevés ismertetőt:

A szamurájokhoz cseppet sem volt kegyes a történelem, ám hazájuk elvesztése után felhagytak a vándorlással és egy erős császár alatt újjáépítették birodalmukat.

A vikingek szokásuk szerint visszatértek fosztogatni és új földeket vettek el, hogy visszakapják ősi hazájukat északon.

A lovagok több évszázados szétszórtság után most újra egy zászló, az Iron Legion alatt gyűlnek össze.

A bejelentés szerint az alfateszt szeptember 15. és 18. között fog lezajlani, melyben a hat játszható karakter között Kensei (fenti videó) is helyet kap. Ezen fázisra még lehet jelentkezni a játék hivatalos oldalán. Ahogy látható, egyik frakció sem kegyelmez a másiknak. Míg a lovagok a hosszúkardok mesterei, a vikingek könnyűszerrel forgatják az amúgy hatalmas fejszét, a szamurájokkal pedig kellő gyakorlással akár egy-egy fejet is lecsaphatunk.

A For Honor 2017. február 14-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, úgyhogy akinek a barátnője is tiszteletbeli játékos, már nem is kell programot keresni, hogy kellőképpen lefoglalja.

vissza
Legolvasottabb cikkek