Folytatják A Szökést, méghozzá a régi karakterekkel

2016-01-15 22:07:39

Az egyik legjobb krimisorozat egyértelműen a 2005-ben debütált Prison Break volt, ami összesen 4 évadot élt meg és a világ legborzalmasabb alternatív befejezésével ért véget. Most úgy fest, jön a folytatás.


 

Pár hónapja az a szóbeszéd terjedt az internet legsötétebb bugyraiban, hogy folytatni fogják A Szökés című krimisorozatot, sőt már a forgatókönyv is elkészült. Most pedig maga a FOX jelentette be, hogy a sorozat nemsokára - valószínűleg 2017-ben - tényleg folytatódni fog, de márciusban már kezdik a forgatásokat.

DC-Legends-of-Tomorrow-Cast-Video-Details

Az első évadot leszámítva A Szökés egy kiszámítható, korlátolt sorozatként él tovább a rajongók szívében, így az a tény, hogy nem reboot-ra hanem az események továbbgördülésére számíthatunk az 5. évad személyében nem biztos, hogy sokakat vigasztal. Ahogy talán az sem, hogy a főbb szerepekben a régi színészgárda tagjai fognak visszaköszönni. Bár a két főszereplőt alakító Wentworth Miller és Dominic Purcell most igen elfoglalt a DC's Legends Of Tomorrow életútja miatt, hiszen a hamarosan bemutatásra kerülő sorozat az előzetes infók alapján igen jól fogta meg a képregények világának átültetését filmes légkörbe, azért aláírták ők is a szerződést A Szökés 5. évadját illetően.

De ha minden igaz mind a pozitív mind a negatív szereplők nagy része is visszatér.

Ti szerettétek a sorozatot?

vissza
Legolvasottabb cikkek