Final Fantasy VI - érkezik PC-re Steamen keresztül

2015-12-10 12:12:20

Sokakat felcsigázott talán minden idők kedvenc Final Fantasy-jének újrakreálása, az FF 7 szebb grafikával, új harcrendszerrel. Talán ezen felbuzdulva, de mindenképp nagy örömünkre érkezik a megelőző rész végre PC-re is, annyi év után.

 

1449599903-ff6-screenshot-4

 

A játék december 16-ától lesz elérhető Steamen, ahol már jó pár részt megtalálhatnak a rajongók, többek közt a Final Fantasy III-at, IV-et, V-öt, VII-et, VIII-at, XIII-at, XIII-2-t és a ma, vagyis december 10-én érkező Lightning Returns-öt. A VI. részben főhősnőnk Terra, aki egy erős, de rejtélyes hölgy. A mágusok csatájának eredményeképpen a világ sivárrá vált, Terra pedig fogságba került. A gonosz birodalom megpróbálja kinyerni varázserejét, a lány azonban sikeresen megszökik. Röviden ennyit mondanék a történektől, hogy ne is spoilerezzek, de egy kis betekintést nyerjenek azok, akik még nem ismerik.

További jó hír, hogy a grafikát kicsit felújították, és az irányításon is változtattak, hogy az megfelelő legyen a PC-sek számára is. Ha pedig többre vagytok kíváncsiak, itt megtekinthetitek a játék trailerét:

Örültök, hogy végre PC-n is elérhető majdnem az összes Final Fantasy?

vissza