Felújítva tér vissza a GTA V, most élethűbb, mint valaha

2016-09-18 10:47:25

Amíg a Rockstaros kollégák számolgatják a 3 éve töretlen játékeladásokból befolyó összeget,addig egy Josh Romito névre hallgató férfiú elkészíti a GTA 5 Redux modját, ami több, mint egy grafikai tuning.


 

Végre megjelent a GTA 5 Redux mod, amit egyetlen rajongó készített el. Nem is olyan régen hackertámadás érte Romito gépét, de nem adta fel. Elkészítette azt a modot, amire kiadók milliókat költenek, majd ezúton „lopják el” a játékos pénzét Redux/Remastered címszóval.

Szinte teljesen felújította az eredeti GTA 5-öt és, ezt bizonyítja az alább megtekinthető videóban. Új 4K felbontású textúrák, fejlesztett törésmodell, korrigált jármű súlypont, élethű „euphoria” fizika stb. Az újítások szembetűnőek és szükségesek, hiszen a szoftvert ilyen mélyrehatóan eddig még nem alakította át senki, viszont a figyelem további fenntartásának érdekében fontos változtatásokat tölthet le most mindenki ingyen. Tegyük hozzá, ez nem egyetlen rajongó feladata lett volna, hanem a kedves kiadóé, akiket ezek után lehet, hogy nem fognak végtelenül tisztelni a játékosok.

vissza