Fél órán át mozog a Dying Light 2 (videó)

2019-08-27 19:23:00

A Dying Light, mint cím, valószínűleg nem ismeretlen senki számára, elvégre az első epizód hatalmas sikereket ért el. Ebből egyértelműen lehetett következtetni a folytatás elkészülésére... Még a júniusi E3 konferencián kapott nagyobb szerepet a második felvonás, ám az internet népe számára csak most vált elérhetővé e felvétel, melyen majdnem fél órát mozog a projekt. A videón a sztori egy küldetését kísérhetjük végig, melynek keretein belül a város (az egyik legnagyobb emberlakta település) elveszíti ivóvízforrását, főszereplőnk feladata pedig természetesen ennek kivizsgálása, illetve korrigálása.

A látványvilág könnyen magával ragad, egyszerűen csodálatos, ám ne engedjétek, hogy teljesen beszippantson, hiszen kommentátorunk érdekes dolgokról számol be közben a játékmenetet illetően, például: a város hét kerületre van osztva, melyek mindegyike sajátos képességek és kozmetikai kiegészítők feloldását kínálja. A fegyverekkel való buherálás most is elérhető lesz, a közelharc pedig legalább ugyanolyan látványos, ámde veszélyes, mint az első részben.

A Dying Light 2 várhatóan 2020 tavaszán kerül megjelenésre. Ami a látványt illeti, sokkal színesebb a hatás, mint az első etap esetében, így e téren szinte biztos a fejlődés. Ti mit gondoltok, sikerül felülmúlni az előd sikereit? 

vissza
Legolvasottabb cikkek