Fejlesztői videón az F1 Manager 2022

2022-06-04 15:15:00

A Frontiers Development fejlesztői a nyári megjelenés előtt beavattak minket az F1 Manager 2022 fejlesztésének kulisszái mögé, egy olyan játékba, amelyben a rajongók egy csapatfőnök bőrébe bújva irányíthatnak egy Forma-1-es csapatot.

A felvételen, amely a jelek szerint egy Behind the Scenes sorozat első epizódja, a Be the Boss címet viseli, és Ross Brawn (jelenlegi F1-es főnök, valamint többszörös világbajnok a Ferrarival és a Brawn GP-vel), David Croft (a Sky Sports UK kommentátora) és a fejlesztőcsapat tagjai szólalnak meg benne. Brawn és Croft hangsúlyozták a csapatfőnök rendkívül felelősségteljes szerepét, aki a pályán és azon kívül is felelős a legfontosabb csapatvezetési döntésekért. Az F1 Manager 2022 minden olyan információt kínál a játékosoknak, amely segít a stratégiák kiválasztásában, az alkatrészek gyártásának irányításában a főhadiszálláson, és a piac legjobb tehetségeinek felvételében.

A Frontiers Entertainment srácai a közösségi csatornákon keresztül közzétették az F1 Manager 2022 első játékbeli képét is, amelyen Sergio Perez Red Bulljának pilótafülkéjébe ülhetünk be, száraz gumikkal egy igencsak nedves pályán. A kép megfelelő részletességű, több mint kielégítő egy olyan játékhoz képest, amelynek célja nem az, hogy a játékosokat a vezetőülésbe ültesse. Az F1 Manager 2022 várhatóan nyáron jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC-n a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül.

vissza
Legolvasottabb cikkek