Far Cry Primal - túlélősdi élesben? CaveBnB!

2016-01-18 14:43:38

Azt már tudjuk, hogy a Far Cry Primal nagyobb kihívások elé állít majd minket túlélés szempontjából, mint a franchise eddigi darabjai, hiszen azokba az időkbe kalauzol el minket, ahol még közel sem az ember volt az úr, hanem a természet. Ha ezt az élményt élőben is kipróbálnátok, most van rá lehetőségetek! Már ha elég vállalkozó szelleműek vagytok hozzá...

 

A Ubisoft elindított egy online versenyt, CaveBnB címszó alatt. És hogy mit is takar a barlang kódnév? A CaveBnB lehetőséget ad a játékosoknak, hogy ne csak 2D-ben, de a valóságban is átélhessék a Far Cry Primal feelinget. A Ubisoft által kiválasztott szerencsés (vagy szerencsétlen, ahogy vesszük), és egy általa választott kísérő Franciaországba utazhatnak egy egyelőre ismeretlen helyszínre, ahol profi túlélési képzésben vehetnek részt, kőkori körülmények között. Nappal új készségeket tanulhatnak, éjszaka pedig használniuk kell amit elsajátítottak. A játékban résztvevőknek egy tweetben össze kell foglalniuk, miért is érdemesek a két napos élő survival megnyerésére.

Sajnos a játék Magyarországon nem elérhető, de reméljük lesz még ilyen, amiben mi is részt vehetünk. A Far Cry Primal február 23-án jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re, március 1-jén pedig PC-re. Ha további részletekre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg az alábbi videót:

Ti bevállalnátok a túlélőkalandot élőben Far Cry Primal módra?

 

farcryreklám

vissza