Fallout 4 - dátum és előzetes a Nuka-World-höz

2016-08-15 21:17:17

A Bethesda még július elején jelentette be, hogy a nyár utolsó hónapjában érkezik a Fallout 4 utolsó DLC-je, most azonban a pontos dátumot is elárulta.


 

A Nuka-World augusztus 30-án debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt. Az expanzióhoz ezúttal egy trailer is érkezett. A kiegészítő egy poszt-apokaliptikus vidámparkba kalauzolja a játékosokat, ám nem boldog látogatóként veszünk részt az élményben. Az egész kaland különféle zónákra lesz osztva, mint a Safari Adventure, a Dry Rock Gulch, a Kiddie Kingdom, vagy a Galactic Zone. Lehetőségünk nyílik Raider bandák irányítására és segítségükkel települések feletti uralomátvételre.

A Nuka World így tehát a Fallout 4 hatodik és egyben utolsó expanziója az Automatron, a Wasteland Workshop, a Far Harbor, a Contraptions Workshop, és Vault-Tec Workshop után. A komplett csomag 50$-os áron érhető el, viszont van lehetőség külön a frissen bejelentett DLC megvásárlására 20$-ért. Információk szerint e kiegészítő fájlmérete nagyobb, mint a Far Harbor-é.

vissza