Fall Guys – Doom crossoverrel támad a Devolver Digital

2021-01-07 18:00:00

A Fall Guys körül mostanában amúgy is nagy a mozgás, hiszen elképesztő sebességgel pörög a harmadik évad a játékban, egy korábbi pletyka szerint pedig egy, a Doomhoz köthető bejelentés érkezik a játékhoz. Igen, mi is tátott szájjal néztünk, mikor elüször hallottunk róla, a szóbeszéd viszont igaznak bizonyult, ugyanis a Devolver Digital jóvoltából megérkezett az előzetes, mely három jelmezről rántja le a leplet.

Érkezik egy Cacodemon, egy Cyberdemon, és egy Doomguy kosztüm is, a bejelentéshez csatolt előzetesben azonban a legjobb dolog véleményem szerint a környezet, melyet szintén a démonhentelő játékból vettek át. Jó volna egy ilyen stílusú pálya (na meg zene) is a Fall Guys egyébként vidám repertoárjába!

Az említett jelmezek január 12-én érkeznek meg a játékba, de limitált ideig lesznek csak jelen, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk. Nagyban pörög egyébként a harmadik évad, és bár az egyidejűleg játszók száma meg sem közelíti a korábbi értékeket, így is hatalmas közönséget tudhat magáénak. 

Ti milyen típusú öltözékeket látnátok még szívesen a Fall Guysban?

vissza