Fall Guys – a telet hozza el a harmadik évad

2020-11-26 21:08:00

A Mediatonic korábban már elhintette, hogy folyamatban vannak a Fall Guys harmadik évadának munkálatai, és ekkor jelentették be azt is, hogy a másodiknál is több tartalommal érkezik majd. Ennek egyébként előzménye, hogy a rajongók csalódottságukat fejezték ki az új pályák mennyiségét illetően...

Nos, a középkor után egy új téma köszönt a játékba, mely talán nem is lehetne aktuálisabb: a tél. Érdekesség, hogy ennek kiderítésére a szó legszorosabb értelmében egy puzzle-t kellett kirakni: A csapat 300 hashtaget (#JigSawus) szórt szét a Twitteren, minden felhasználóhoz a promóció egyetlen darabja jutott csak el, és – mondhatni – valóságos versenyhelyzet alakult ki a Twitter-felhasználók és a hivatalos Fall Guys Discord szerver tagjai között.

Sajnos a képen kívül mást nem fedtek fel a harmadik évadról, erről azonban kiderül, hogy a témával kapcsolatos jelmezek biztosan jönnek, lesz itt pingvin és hóember is, a legérdekesebb rész azonban a fal, amin a babok épp átugranak. Az, hogy itt egy minijátékról van-e szó, vagy egy nagyobb map részeként kerül be a projektbe, egyelőre nem tudjuk, de izgalmasan fest, és véleményem szerint jónéhányan megakadnak majd rajta.

Csak érdekességként említeném meg, hogy a Fall Guys jelenleg akciós tétel a Steam őszi vására keretein belül, így most 15,99€-et kell fizetnünk érte. A (F)All-in Bundle és a Collector's Edition szintén kedvezményes áron szerepel a listán.

vissza