Fall Guys – a harmadik évad a másodiknál is több tartalommal érkezik

2020-11-10 18:51:00

A Mediatonic nemrég a Redditen tett nyilatkozatot, mely szerint a Fall Guys harmadik szezonja a másodiknál is több tartalommal, több pályával érkezik majd. Oliver Hindle kifejtette, törekszenek a játék további bővítésére, és bár az indulás óta sokat nőttek, a fejlesztőgárdához is több ember csatlakozott, a munka nem áll le.

Óriási terveik vannak a Fall Guys-szal kapcsolatosan, és ez nem csak a tartalombővítésre, de a javításokra és frissítésekre is vonatkozik. A második, középkori témával bíró évad októberben rajtolt, akkor négy új pályát hozott a játékba, most pedig, a szezonközi frissítéssel is vélhetően érkezik egy. Ezzel együtt a – mondhatni – már megszokott módon az eddigi szintek esetében apróbb módosítások lépnek életbe.

Érdemes azt is kiemelni, hogy a PC-s verzió új névrendszert kap, de jönnek új jelmezek (Sonic, Godzilla, liba az Untitled Goose Game-ből), és hozzáadásra kerül egy szerver régió választó funkció is. A Show Selector  ezentúl lehetővé teszi, hogy egynél több várólistához csatlakozzunk, de növelik a stabilitást, illetve csökkentik a középkori, a Perfect Match, és a Tail Tag fordulók számát a rotációkban.

vissza
Legolvasottabb cikkek