Első napos Game Pass cím lesz Rainbow Six Extraction

2022-01-05 19:12:00

Január 20-án érkezik a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, és ma az Ubisoft bejelentette, hogy ezzel egyidőben Game Pass-en is elérhető lesz a játék. Továbbá azt is bejelentették, hogy az Ubisoft+ szolgáltatás hamarosan Xbox konzolokra is megérkezik.

A nap folyamán a francia cég már Twitteren megpendítette az együttműködést, hogy aztán nem sokkal később hivatalosan is leleplezze a Rainbow Six sorozat legújabb részének Xbox Game Pass és PC Game Pass debütálását január 20-án.

Az Ubisoft+ az óriásvállalat saját előfizetői rendszere, ami lehetőséget ad arra, hogy a cég több mint 100 játékát elérjük akár a megjelenés napján, a lehető legteljesebb kiadás formájában, azaz minden DLC és Season Pass is elérhető a benne foglalt játékoknál. A szolgáltatás eddig PC mellett Google Stadian és Amazon Lunan volt csak elérhető.

Mindemellett további Ubisoft címek érkezését is belengették a franciák:
"Azzal, hogy a Rainbow Six Extractiont a megjelenés napján és időpontjában elérhetővé tesszük az Xbox Game Pass és a PC Game Pass tagok számára, megmutatjuk, hogy hiszünk abban az értékben és választási lehetőségben, amelyet a játékelőfizetések kínálnak a játékosoknak" - mondta Chris Early, a Ubisoft stratégiai partnerségekért és üzletfejlesztésért felelős vezető alelnöke a sajtóközleményben. "A Rainbow Six Extraction az Xbox Game Pass és a PC Game Pass tagok számára csak a kezdet. Végeredményben a Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatást az Xbox-tulajdonosoknak is kínáljuk majd, hogy konzoljukon élvezhessék a Ubisoft+ játékkönyvtárunk teljes skáláját, beleértve az új megjelenéseket is."

 

 

vissza