Elrajtolt a Destiny 2 nyílt bétája. Irány a Battle.net!

2017-08-29 21:59:42

A játék néhány napra megnyitotta kapuit mindenki számára.


 

A Destiny 2 bétája tegnap indult az előrendelők számára, a cseppet sem zökkenőmentes rajt után pedig a többiek is belevethetik magukat a mókába. A Bungie gyorsan orvosolta a fellépő problémákat, így a nyílt fázis örömmel nyitotta meg kapuit. A korábban kezdők számára elérhetővé vált egy frissítés, mely nekik is biztosítja a felhőtlen játékot, ehhez azonban a battle.net újraindítása szükségeltetik.

29-én este órától fogva bárki letöltheti a játék béta verzióját, mely egy 16 GB-os adathalmazt takar. Indításhoz csak be kell lépni a kliensbe, majd a telepítésre kattintva meg is kezdődik a folyamat. Az optimalizáció meglepően jól sikerült, így bár a 4K/60 FPS-hez elég izmos konfigurációra van szükség, egy középkategóriás PC is vígan elbír vele. Az AMD és az Nvidia is elérhetővé tette az ehhez szükséges illesztőprogramokat a még simább futás érdekében.

Ami az általános benyomásokat illeti, nekem személy szerint tetszik, és alacsonyabb szintű gépeken is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Aki teheti, mindenképp próbálja ki. Erre 31-ig van lehetőség, így érdemes sietni vele, bár nincs kizárva az intervallum meghosszabbítása, ha népszerű rajtot produkál... A Destiny 2 szeptember 6-án jelenik meg konzolokra, majd október 24.-én PC-re. Részletes beszámolónkat, valamint tesztünket is ekkor olvashatjátok majd!

vissza