Az Acer bemutat két, 13 colos Chromebookot, melyek üzleti felhasználásra készültek

2018-05-26 13:24:00

Az Acer ma bemutatott két új, kiváló minőségű Chromebookot üzleti célokra, az Acer Chromebook Spin 13 és az Acer Chromebook 13 modelleket. Mindkét modell elegáns és tartós alumínium borítással és teljes HD+ 13,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik 3:2 képarány mellett. Az új Acer Chromebookok 8. generációs Intel® Core™ processzorok nyújtanak rendkívüli teljesítményt és kimagasló akkumulátor élettartamot a termelékenységhez útközben.

Az átalakítható Chromebook Spin 13-at (CP713-1WN) 360 fokos sarokpántokkal tabletként, notebookként, kijelzőként vagy prezentációs módban is használhatjuk. Wacom® technológiával támogatja a tollbevitel, amely kényelmesen tárolható a készülékbe. Az Acer Chromebook 13 (CB713-1W) nem zárja ki a klasszikus bevitelt a hagyományos gépelési feladatok esetében.

„Az Acer Chromebookok új prémium anyaghasználata tükrözi az általuk nyújtott kiváló teljesítményt és a Chrome OS hatalmas képességeit.” - nyilatkozta James Lin, az Acer IT termékek üzletágának kereskedelmi és leválasztható notebookok igazgatója.

Termelékenységet növelő Full HD+ 13,5 hüvelykes kijelző - az új Acer Chromebook Spin 13 és az Acer Chromebook 13 13,5 hüvelykes Full HD+ kijelzővel rendelkezik, 2256x1504 felbontással és 3,3 millió képponttal ragyogó tisztasággal és élénk színekkel járul hozzá az alkalmazások futtatásához és a tartalom megtekintéséhez. Az IPS kijelzője lehetővé teszi, hogy a 178 fokos látószögnek köszönhetően könnyen bemutathassák a projekteket, megosszanak tartalmakat és böngészhessék az alkalmazásokat.

A kijelző 3:2 képaránya 18 százalékkal nagyobb függőleges helyet ad a 16:9-es megjelenítéshez képest, így az ügyfeleknek kevesebbet kell görgetniük a webhelyek, dokumentumok és táblázatok megtekintésekor. Plusz, amikor a Chromebook Spin 13 tablet módban van, a magasabb megjelenítés inkább egy tényleges magazinra hasonlít, ami növeli az olvasási élményt.

Stílusos és tartós prémium alumínium design A Chromebook 13 új dizájnja gyönyörű, alumínium vázzal rendelkezik, amely látványosan vonzó a szakembereknek, a diákoknak, vagy bárkinek, aki értékeli a karcsú, modern dizájnt. A gyémánt vágott hatások a széleken és az érintőpad környékén kiegészítik a homokfúvott matt alumínium házat, így kellemes tapintást és könnyebben fogást adnak neki.

A Chromebook Spin 13 és a Chromebook 13 egyaránt erős, stílusos alumínium házzal készült, hogy javítsa a tartósságot, miközben csökkenti az anyag rugalmasságát. A nagy Corning® Gorilla® Glass touchpad egyenletes navigációt tesz lehetővé, amikor az interneten böngészünk és az alkalmazásokat használjuk, míg a kettős mikrofon hatékonyan és pontosan rögzíti a hangot a tiszta videobeszélgetések és online hívások során.

A Chromebook Spin 13 négyféle felhasználási móddal és a Wacom Pen bevitellel A Chromebook Spin 13 konvertibilis kialakítása 360 fokos pántokkal lehetővé teszi hogy azt teljesen magába hajtsuk, így az érintőképernyős kijelző tablet módban használható, az olvasásnál, a játéknál vagy csevegésnél. A konvertibilis design a billentyűzet gyors kihajtását is támogatja a gépeléshez. Ezenkívül a vásárlók a kijelző módba is állíthatják, hogy közelebb kerüljenek a képernyőhöz, vagy használják sátor módban szűk helyeken.

A mellékelt Wacom EMR stylus-szal vázlatokat, jegyzeteket, ötleteket készíthetünk, és nagy precizitással kezelhetjük a programokat és alkalmazásokat. A kifinomult elasztomer tollhegy felülmúlhatatlan pontosságot és természetes írásbeviteli élményt nyújt. Ezenkívül a Chromebook Spin 13 tárolórekeszében is tarthatjuk, hogy megakadályozzunk, elvesztését.

Csatlakozás Az új Acer Chromebookok mindegyik oldalon USB 3.1 Type-C csatlakozóval a legkényelmesebb töltést kínálják. Ráadásul a portok gyors adatátvitelre is használhatók, amikor külső kijelzőhöz csatlakoznak, vagy más eszközök töltésére. Mindkét új Chromebook régi USB 3.0 porttal és MicroSD kártyaolvasóval is rendelkezik.

A Chromebook Spin 13 és a Chromebook 13 kétcsatornás antennával gyors és megbízható 2x2 MIMO 802.11ac Wi-Fi-t biztosít, folyamatosan online kapcsolat mellett, míg a Bluetooth 4.2 kényelmesen párosítható a perifériákkal.

Egész napos akkumulátor-élettartam és továbbfejlesztett teljesítmény Az új Acer Chromebook Spin 13 használható teljes munkaidős vagy iskolai napon, streamingre és játékokkal, mivel az iparág vezető akkumulátorának élettartama elérheti a 10 órát2.

A Acer Chromebook Spin 13 erejéről az Intel 8. generációs Core i5-8250U processzora vagy a Core i3-8130U CPU gondoskodik. Akár 16 GB LPDDR3 memóriát, és akár 128 GB integrált eMMC tárolót is kínál.

Az Acer Chromebook 13 processzor lehetőségek közé tartozik egy 8. generációs Intel Core i3-8130U, Intel® Pentium® 4415U vagy Intel® Celeron® 3865U. 16 GB-os LPDDR3 memóriával és 32 vagy 64 GB fedélzeti eMMC tárolóval rendelkezik.

Android-alkalmazástámogatás; A Chrome OS gyorsasága, egyszerűsége és biztonsága Az új Acer Chromebook Spin 13 és Chromebook 13 teljes mértékben támogatják az Android-alkalmazásokat a Google Playen keresztül, így mind a Chrome-alkalmazásokhoz, mind több mint kétmillió Android-alkalmazáshoz hozzáférhetnek a termelékenységhez, a csatlakoztathatósághoz és a szórakozáshoz.

Az új Acer Chromebookok nem csak egyszerűen használhatók, de könnyen megoszthatók több felhasználóval. Egyszerűen bejelentkezhetünk saját Google fiókunkba, hogy elérjük a Gmail, a Google Dokumentumok, alkalmazások, bővítmények, könyvjelzők és egyebeket. A

Chromebookok a Google Chrome OS platformját használják, amely automatikusan frissíti a többszintű biztonságot az állandóan változó online fenyegetések ellen.

Az opcionális USB C típusú dokkoló bővíti a képességeket A Chromebook Spin 13 és a Chromebook 13 szolgáltatásainak bővítéséhez az ügyfelek egyetlen kábellel csatlakoztathatják az Acer USB-Type-C Dock II készüléket, így könnyen átalakítható egy hatékony munkaállomásnak. Ez a kényelmes és kompakt dokkoló nagysebességű videó-, hang- és adatátvitelt tesz lehetővé, és a munkaterületet rendezetten tartja, azonnal rákapcsolhatunk több kijelzőt és más eszközöket egyidejűleg. Ezenkívül minden csatlakozással rendelkezik, amit az üzleti felhasználókelvárnak, beleértve a DisplayPortot, két HDMI-t, két USB 3.1 Type-C portot és három USB 3.1 A típusú portot, Ethernet (RJ-45), valamint audio-mikrofon kombinált jacket a hangszórók számára.

vissza