Elhivatottság - valaki minden Steam játékot ki akar pörgetni

2016-01-17 12:59:33

Hallottunk már őrült videojáték rajongókról, mondjuk akik végigviszik a Dark Souls szériát, meg még egy kis Bloodbornt is, de ilyen fokú elhivatottság semmi ahhoz képest, amibe egy norvég férfi belevágott. Ki szeretné játszani az összes Steames címet.

 

A Multitasker néven futó illető 2012 óta dolgozik a projekten és Redditen osztja meg, hogyan halad, "Finish all Steam games." címszó alatt. Nemrég tette közzé nyolcadik frissítését, és a mellékelt képen láthatjátok is, hogyan halad.

2992011-145285056905

Multitaskert ne egy rengeteg szabadidővel rendelkező, székében szétfolyó, pattanásos tininek képzeljétek. Felesége, munkája és egy két éves fia is van, tehát nem arról van szó, hogy álló nap csak játszik és bilibe jár WC-re. Egyszerre csak három game-be kezd bele és csak akkor telepít fel újat, ha végigvitt közülük egyet. Egyelőre csak a singleplayerekre összpontosít, hiszen sok multinak nincs meghatározható befejezése, így ezeket későbbre hagyja. Ha pedig bizonyítékot is szeretnétek látni tevékenységéről, YouTube csatornáján rögzíti haladását. Könyvtárának tartalmát nagyrészt a leárazásokban szerzi be, mint amilyen a nemrég véget ért téli is volt.

Ti mit szóltok Multitasker elhivatottságához? Őrült, vagy csak igazi gamer?

 

vissza
Legolvasottabb cikkek