Elder Scrolls Legends - rajongói panasz a négylábú sárkányokra

2017-06-25 13:25:22

A fellebbezés véleményünk szerint teljesen jogos, elvégre nem kis expanzióról beszélünk!


 

Nagyban élvezzük az esti kártyapartikat az Elder Scrolls Legends-szel, mely még mindig életképes vetélytársa a Hearthstone-nak. Június 29-én érkezik az első nagy expanzió a játékhoz, mely több mint 150 új kártyával toldja meg a paklit. Ez a Heroes of Skyrim, mely erősen sárkányízűnek tűnik, azonban a közönség nem minden téren felhőtlenül boldog...

ShiaLePork a Redditen különféle közösségi panaszokat gyűjtött össze a témát illetően, melyből kiderült, hogy három kártya felettébb problémás. E fennakadás a sárkányokra, azon belül is lábaikra vonatkoznak: míg e lapokon a lények négy lábbal, mellette pedig két szárnnyal rendelkeznek, az Elder Scrolls játékokban csak két végtagjuk volt, plusz mellsőként a szárnyak.

Ezen kívül Alduin például szerintem egyáltalán nem hasonlít a Skyrim-ban feltüntetett rosszfiúra. A Dova of the Voice-ra is kitértek, miszerint el kellene tönteni, hogy „Dovah”, vagy „Dov” (utóbbi többesszám) legyen ráírva. Álláspontját ezzel befejezte a redditer, azonban nem ő az egyetlen, aki feszegeti e témát. Néhányan már foglalkoztak vele, azonban egyesek elengedték az egészet, mondván, hogy a Bethesda csak tudja, hogy néznek ki a sárkányai.

Akárhogy is, nem ez volna az első alkalom, hogy effajta problémák miatt frissítenek egyes kártyákat, így a rajongók minden esélye megvan a változtatásra. Ti mit gondoltok? Jogos a felvetés, avagy sem?

vissza