Egy héten át ingyenes a The Elder Scrolls Online

2022-04-18 14:39:00

A The Elder Scrolls Online, a ZeniMax Online Studios által a Bethesda fantasy világába helyezett MMO több mint egy hétig ingyenesen játszható. A játékosok mától egészen április 26-ig bármikor kipróbálhatják az alapjátékot, valamint a nagysikerű Morrowind DLC-t.

Az ingyenes próbaverzióban négy különböző osztállyal lehet kísérletezni, és hozzáférést biztosít a Battlegrounds és a Alliance War PvP-hez. Az alapjáték összes zónáját, Skyrimet, Hammerfellt stb. felfedezhetjük, plusz a bővítményben hozzáadott Morrowind-beli Vvadernfell szigetét.

Az ingyenes időszak egy csomó kedvezménnyel is jár a TES:O-hoz és a bővítményekhez. Az alapjáték standard kiadása jelenleg 70%-os kedvezménnyel, €5.99-ért kapható. Alternatívaként a The Elder Scrolls Online: Blackwood, amely az alapjátékot és a High Isle kivételéve az összes bővítményt - Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor és Blackwood - tartalmazza 67%-os kedvezménnyel, €16.49-ért.

Mindez a TES:O hamarosan megjelenő High Isle bővítménye előtt érkezik. A júniusban megjelenő High Isle a játékosokat a Systres szigetvilágba viszi, egy vadonatúj helyszínre, amelyet még egyetlen korábbi Elder Scrolls játék sem ábrázolt. Itt a játékosok lehetőséget kapnak a bretonok történetének és kultúrájának megismerésére, akik a sorozatban eddig inkább a háttérben maradtak.

vissza