eFootball 2022 – Kérdőívben kér segítséget a Konami

2021-10-27 18:41:00

Az igen kemény kritikákat követően a Konami igyekszik minden lehetséges módon visszaállítani a bizalmat és mihamarabb játszható állapotba hozni a PES utódjának szánt eFootball 2022-t. Ennek egyik lépése a most bejelentett kérdőív, mellyel a játékosok segítségével szeretnének javítani a játékmeneten.

A japán cég magyarázata szerint "számos kérést kaptunk a játékmenet javításával kapcsolatban és véleményeket a jelenlegi állapotról. Mindenkire figyelünk és keményen dolgozunk azon, hogy javítsunk a játékon. Ennek következtében szeretnénk megkérni mindenkit, hogy vegyen részt ebben a kérdőívben, ami segíteni fog nekünk annak eldöntésében, hogy mely elemeknek adjunk prioritást."

A kérdőív igencsak méretes, 108 feleletválasztós kérdés (kizárólag angol vagy japán nyelven). Ezek a kérdések a játék minden részére kiterjednek. A játékosok segítsége tehát elengedhetetlen lesz és segíteni fog a jövőbeni javítások ütemezésének kidolgozásában.
A japán cég leszögezte viszont, hogy a már korábban eltolt és valamikor november elején érkező első fontosabb patch tartalmát nem érinti a kérdőív, csak az utána következő javításokét.

A kérdőív október 29, magyar idő szerint 03:59-ig tölthető ki EZEN a linken, és a Konami állítása szerint a jövőben is várható hasonló kezdeményezés.

vissza