Ed Boon NetherRealm kupát rendezne a stúdió ikonikus játékaiból

2020-08-03 18:08:00

Ed Boon neve vélhetően mindenkinek ismerősen cseng, aki jártas olyan verekedős játékokban, mint a Mortal Kombat, vagy az Injustice... Nos, a NetherRealm kreatív igazgatója nemrég felvetette az ötletet, mi volna, ha a vírushelyzet csillapodása után bajokságot rendeznének a stúdió legikonikusabb játékaiból, beleértve a Mortal Kombat 9-et, X-et, 11-et, illetve az Injustice első és második etapját is.

Boon a személyes Twitter fiókján keresztül osztotta meg eszmefuttatását ezzel kapcsolatosan, a posztot pedig hamar felkapta az internet népe. Vélhetően elég sok tehetséget vonzana a bajnokság, azt azonban egyelőre senki nem tudja, mikor lehetne már biztonságos keretek között megrendezni egy ilyen nagyszabású eseményt. 

Ezzel kapcsolatban is osztott meg ötleteket, melyek szerint elképzelhető, hogy rollback kódok is hozzáadásra kerülnének a régi címekhez, melyekhez bár a rajongók sikeresen addoltak már néhány netcode-ot, amivel lényegesen javul az online kapcsolat más játékosokkal.

Egy másik hír a téma kapcsán, hogy az Injustice 3 bejelentése már nem is lehet olyan messze, elvégre a múlt héten a képregény harmadik felvonását is belebegtették. 

vissza
Legolvasottabb cikkek