E3 2016 - Magyar YouTuberek randalíroznak az E3-on

2016-06-18 14:55:08

Idén kijutott két YouTuber csapat a sajtósok legnagyobb rendezvényére (Los Angeles-be), ahol igyekeztek naponta informálni minket „nézőket”, hogy átélhessük az E3 hangulatát.


 

Újságíróként is nagy megtiszteltetés, ha van helyed az E3-on, nem hogy YouTuberként. Kis hazánk legnézettebb videósait, a TheVR-os srácokat, a GameStar kiadójának OCTV-je vitte ki Gasztro Tour címszó alatt, de a srácok folyamatosan megörvendeztettek minket rengeteg anyaggal a show területéről, saját tapasztalataikkal egybekötve. Érdemes megnézni a Ghost Recon játékról készített anyagukat, amit az elsők között próbálhattak ki a Ubisoft egyik kihelyezett főhadiszállásán.

A magazin tulajdonoskörének viszonteladói, az 576 is képviseltette magát Kaliforniában, ráadásul sokak kedvenc filmekkel foglalkozó videósát (Szirmai Gergely) és barátját vitték ki. Bár a Gameday Irodának nincs olyan látogató-, és rajongószáma, mint jó pár hazai Youtubernek, viszont „szakmai” szemmel tudták közvetíteni a történteket, egyszerű körítésben.

A Konzolvilágtól annak ügyvezetője, Ricsi volt kint a rendezvényen - akit sokan videós énjéről ismernek -, érdemes megnézni az ő észrevételeit is.

TheVR:

Gameday Iroda videói:

vissza