E3 2016 - A Watch Dogs 2 most nem olyan szép...

2016-06-14 00:43:30

A francia kiadó utolsó előtti játékára nem sajnálta az időt - pedig már a rendezvény előtt leleplezték. Most kaptunk egy 11 perces játékmenet videót, amit jó, ha végignézel Te is.


 

Érthetetlen, miért kellett az E3 előtt lelőnie a Ubisoft egyik legnagyobb várományosát, hiszen nem sok érdekfeszítő újdonsággal rukkoltak elő: jó lett volna, ha legalább a Watch Dogs 2. részét meghagyják a show-ra.

Főszereplőnk megörökölte az Assassin's Creed játékok újabb hullámának mozgástechnikáját, úgyhogy aki ebben az évben parkourkodni szeretne, megkapja modern köntösben. Kiterjesztették továbbá a hackelési hatáskörünket, így jóval több befolyásunk lesz San Francisco gyönyörű és hangulatos utcáira, elemeire. A nagyszabású misszióink végrehajtását könnyítik persze a kis robotjaink, drónjaink, de szinte minden akadályt elháríthatunk okostelefonunk nyomkodásával.

De kit érdekel a játékmenet, amikor az előző részt sem az tette tönkre, hanem a grafika, ami pont az E3-as prezentációkon "kicsit" szebb volt, mint a végleges változatban látott és tapasztalt. Tanulhattak a hibákból, hiszen sem a Wildlands, sem a Watch Dogs 2 nem nézett ki bombasztikusan: persze szép, csak pontosan az a néhány effekt és csillogás hiányzik belőle, ami egy hasonszőrű produkcióban a látvány részét képezi. Mégis a legszembetűnőbb dolog, hogy a Ubisoftnál képtelenek a karakterek kontúrjait, tónusait szépen megszínezni, vagy San Franciscóban minden ember napozás helyett hypóval kenegeti magát? Nem hinném.

vissza