Dying Light – ezúttal a Rusttal rajtolt egy crossover esemény

2021-04-20 18:05:00

A Dying Light 2 megjelenéséhez az utóbbi időben nem igazán sikerül közelebb kerülni, szerencsénkre azonban a Techland az első résztől sem szeretne olyan hamar megválni. Tavaly ünnepelte 5. születésnapját a játék, ennek kapcsán volt egy hosszabb ingyenes időszak, mely után kedvezményes áron juthattunk hozzá a zombis kalandhoz. Idén januárban a fejlesztők kiegészítették az alapjátékot a Viking: Raiders of Harran Bundle-lel, mely két, Asgard után kutató vikinget, fegyvereket, és különféle felszereléseket emeltek be e világba. 

A crossover események sem számítanak már újdonságnak a játék háza táján, korábban volt már rá példa, hogy a Left 4 Dead 2-vel kézenfogva rajtolt el egy kihívássorozat, melynek keretein belül ehhez köthető felszerelések is kerültek a Dying Lightba. A legújabb ilyen kezdeményezés a Rust felé nyitott, mely ismét új skinekkel, fegyverekkel, és kihívásokkal toldotta meg a játékot. 

Az esemény tegnap kezdődött el, és egészen április 26-ig él. A buggy- és fegyverskinek mellett egy új zombitípus, a Bucket Helmet is beköszön, de ellenfélként a Rust Outpost Scientist-ek is fellépnek. Minden játékos ingyen kap egy Rust Bundle-t, de további jutalmak is beszerezhetők a globális esemény kihívásainak teljesítésével. További információkért látogassatok el a hivatalos honlapra!

vissza