Dying Light – bemutatkozik a Viking: Raiders of Harran Bundle, és brutális

2021-02-11 17:55:00

A Dying Light 2 megjelenése sehogy sem akar közeledni, de a fejlesztők tartják magukat ígéreteikhez, és nem engedik ki kezeik közül az első epizódot sem, hiába több, mint 6 éves már. A legújabb kiegészítés a Viking: Raiders of Harran Bundle, mely két, Asgard után kutató vikinget, Björn-t, és Björnt hozza a zombik világába. Igen, két Björn, egy harcos, valamint egy berzerker áll egymás mellett, és a bemutatott előzetesek alapján igencsak halálosak, eszközeik sem a legfinomabbak. Itt van például a Ragnarök, egy kétkezes fejsze, az Aesir, egy egykezes kard, és az Asgard’s Protector, egy pajzs. Ezek mindegyike két változatban kerül forgalomba, egy alap, és egy tűzsebzéssel ellátott verziót is kapunk. Azonban a viking nem viking a hajója nélkül! A csomag utolsó elemei a buggy skinek: Reinen és Fiery Reinen néven lép be a körbe a két színváltozat.

Más is lapul azonban a Techland tarsolyában! Közönségi eseményként rajtol a Lunar Event, melynek keretein belül új fegyverek kerülnek bevezetésre. Ráadásként minden játékos ingyen megkapja az Ox Warrior csomagot, mely szintén fegyvert és skint kínál a közönség felé.

A Viking: Raiders of Harran Bundle 4 dolláros áron vásárolható meg PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re.További információkét látogassatok el a dyinglightgame.com-ra!

vissza