Dying Light - 10 ingyenes DLC-vel bővül a következő egy évben

2017-06-17 12:30:28

Új helyszínek, küldetések, fegyverek, és ellenségek is érkeznek a bővítéssel.


 

A Dying Light első verziója 2015 elején debütált, így a mai iramot figyelembe véve nem egy új játékról van szó, a fejlesztők azonban semmi esetben sem szeretnék magára hagyni. A következő 12 hónapban összesen 10 DLC-vel gazdagodik a játék, melyek mindegyike ingyenes tartalombővítést képez. És hogy mindezt miért?

Immáron több, mint két éve jelent meg a zombi-túlélősdi, azonban a heti statisztikák még mindig félmillió felett vannak. A megjelenés utáni hónapokban ez a szám bár elérte a 700 ezret, a közönség még mindig hatalmas. A játékosok aktívak, szórakoznak és még többre vágynak. Mindezzel Paweł Marchewka, a Techland igazgatója is tisztában van, így hivatalosan is bejelentette, nem hagyja támogatás nélkül a Dying Light-ot.

Az új bővítések sztori küldetéseket, játékmódokat, új helyszíneket, fegyvereket, ellenségeket, és még sok mást hoznak magukkal a játékba! A fejlesztők elmondásai alapján a cél a játék újra egyensúlyba hozása e jövőbeli frissítésekkel, de hozzátették, a közösségi események is sokkal gyakoribbá válnak majd. Mindemellé egy dedikált közösségi platformot is létrehoznak, ahol a játékosok beleszólhatnak a tartalomfejlesztés irányába. A Techland szilárdan hisz az ők és a rajongók közti aktív együttműködésben, és remélik, e bejelentés majd gondolataik éés tapastalataik megosztására ösztönöz majd bennünket.

A tartalombővítés első szelete az elkövetkező hetekben landol a játékban, azonban bár ez is ingyenes, még nem képezi részét a címszereplő 10 DLC-nek. Ezek valamikor később az év folyamán kerülnek megjelenésre.

vissza