Duke Forces - a Dark Forces és a Duke Nukem 3D gyermeke

2016-05-08 11:23:55

Ilyen, amikor Duke-nak fénykardot adnak a kezébe, majd felruházzák a fojtás sötét erejével.


 

Lapos fejtetővel rendelkező barátunk úgy fest, midikloriánokban is jócskán bővelkedik. Ezen projekt az 1995-ös Star Wars: Dark Forces-t keresztezi a Duke Nukem 3D-vel. Ettől függetlenül kétlem, hogy Yoda helyeselné, hogy fénykardot adjanak Duke kezébe az invázió legyőzése érdekében. Elég nyilvánvaló, hogy nem ő fogja megteremteni az egyensúlyt az Erő két oldala között, de biztos, hogy okoz néhány kellemes pillanatot, ha kipróbáljuk.

Nehogy azt gondolja bárki is, hogy belép a játékba és mindjárt egy, a Sötét Oldal minden csínjával-bínjával rendelkező Duke szemszögéből látja a világot. És nem, nem is egy kód formájában aktiválja a dolgokat. Az egész egy Star Wars-szerű nyitánnyal kezdődik, majd az idő során szert tehetünk a különféle képességekre. Fénykardot viszonylag hamar lehet szerezni, ám ezt fel kell tölteni, úgyhogy használatát nélkülözni kell egy ideig. Még jó, hogy a blaster pisztoly és a termál-detonátorok mindig kéznél vannak.

A mod telepítőjét és telepítési útmutatóját ezen a linken találjátok, a játékhoz viszont szükség lesz a Duke Nukem 3D alapjátékra!

vissza