Dragon Front - VR kártyajáték Oculusra!?

2016-02-27 12:07:33

Ha kisebb korotokban Yu-Gi-Oh! rajongók voltatok, tudjátok milyen érzés arra vágyni, hogy a kártyalapok a pályán életre keljenek. (Mellesleg én nagyon is az voltam - Linda) Esetleg annyira szeretitek a Hearthstone-t, hogy belemásznátok a monitorba? Most megkaphatjátok mindezt egy VR kártyajáték formájában!

 

1456532140-dragon-front-screenshot

A Dragon Front az első kártyajáték, amit virtuális valóságra terveztek. Oculus Riftre fog megjelenni, méghozzá valószínűleg még ebben az évben. Nevéből adódóan fantasy stílusú világról beszélünk, de sci-fi elemekkel vegyítve. Az egymás ellen küzdő játékosok láthatják majd életre kelni lapjaikat a csatatéren, ráadásul legendás bossok megidézésére is képesek lesznek, ezzel még látványosabbá téve a harcokat.

Lesz kompetitív leaderboard, 280 karakter, több, mint 100 spell és sok más. Nagyon ígéretesnek hangzik az egész, még azok számára is, akik nem nagy fanatikusai az online kártyajátékoknak, vagy inkább pókereznének. Az alábbi videó rövid betekintést enged a gameplaybe és a lenyűgöző látványvilágot is megmutatja, bár nyilván VR szemüveggel az egész még ütősebb lesz.

vissza