Doom - nem lesz coop

2015-07-26 21:48:23

A Bethesda Softworks rengeteg remek projektet készül kiadni a közeljövőben, gondoljunk csak a Dishonored II-re, a Fallout 4-re, vagy a nem kevésbé várt Doom-ra. Utóbbi esetében ugyebár nemrég kaptuk a jó hírt, hogy nem kell megvárnunk a béta jövő évi dátumát, hanem még idén kipróbálhatjuk magunkat az alfában.

quakecon-2015-doom-multiplayer-alpha-test-starts-r_aquv.640

Most azonban egy rossz hírrel némileg el kell, hogy keserítsünk mindenkit, hiszen a QuakeCon-on Marty Stratton kijelentette, hogy nem lesz lehetőség barátainkkal karöltve végigjátszani a kampányt, mivel a játékban nem lesz cooperative módra lehetőség. Nincs azonban minden veszve, hiszen a SnapMap - ami egyébként nem más, mint a Doom mod- és pályalétrehozó alkalmazása - felkínálja a többjátékos módú mapok létrehozásának lehetőségét is. Azonban ennyiben nem merül ki a dolog, folytatódik a történet: A különböző pályákat, szinteket összefűzve komplett kampányokat is alkothatunk, mi több, egyes feltételeket is megszabhatunk vele kapcsolatban, például, hogy a játékosok talált fegyvereikkel együtt mehetnek a következő szintekre, vagy nélkülük kell folytatniuk a poklot.

doom-gameplay-brought-the-gore-fresh-out-of-hell-to-e3-doom-2015-456194

További információk egyenlőre nem ismertek, de hát tudjátok hogy megy ez, a megjelenésig bármi változhat. Ez egyébként valamikor tavasszal esedékes PC-n, Xbox One-on és Play Station 4-en.

vissza
Legolvasottabb cikkek