DiRT Rally - a konzolos megjelenéssel PC-s frissítés jön

2016-02-03 15:09:07

PC-re már decemberben debütált a DiRT legújabb része, a konzolos megjelenés viszont még a jövő zenéje. Mivel azonban később jön, az elsőként említett platformnak is tartogat meglepetéseket.


 

Kapott hideget, meleget is egyaránt a DiRT Rally a megjelenés óta. Van, aki szerint túlságosan nehézre sikeredett az irányítás, vannak viszont, akiknek pontosan ez a pozitívum benne, hogy realisztikus. Megjegyezném, valószínűleg az előbbiek a Need for Speed-et részesítik előnyben, azután persze, hogy nehéz. Na, de miért is érdekes a PC-seknek a konzolos megjelenés? Mivel kéőbb debütál a játék Xbox One-ra és PlayStation 4-re, az alap verzióhoz extra tartalmak is dukálnak majd. Ám, hogy a nem konzolosok sem maradjanak ki a buliból, e kiegészítők, ingyenes frissítés formájában PC-re is megjelennek.

Elsősorban két új bajnokságot kapunk, a Super 1600-et és a Classic Mini-t, emellett pedig oktatóvideók terén 21-gyel bővül az alapkoncepció. Természetesen autós játék révén járművekben is bővelkedik a csomag: a Peugeot 208 T16 Pikes Peakés 207 S1600, a Renault 5 Turbo, Clio S1600 és Alpine A110, az Opel Corsa Super 1600, valamint a Mini Classic Rallycross mellé a klasszikus Colin McRae csodákat is megkapjuk. És ha nem sikerült volna vizualizálni a típusokat, kedveskedtek nekünk egy kis segítséggel is:

Ezen tartalmakra pedig április 5-ig kell várnunk, hiszen ekkor esedékes a konzolos megjelenés. Ti milyen véleménnyel vagytok az irányításról?

vissza