Deus Ex: Mankind Divided - nem kötelező a bossharc

2015-07-27 18:53:18

Az Eidos Montreal nagyon rágyúr legújabb programjára, a Deus Ex: Mankind Divided-re. Az E3-on bemutatott trailer óta rengeteg olyan kommenttel találkoztam, melyben nemtetszésüket fejezték ki a pörgős játékmenettel kapcsolatban, mondván, hogy sokkal jobb volt a játék, amikor nem csináltunk felfordulást, nem keltettünk feltűnést és nem öltünk meg senkit.

1428435040-deus-ex-mankind-divided-screen-2

Lehetséges, hogy ezek közül jó pár a csapat fülébe jutott és komolyan, szó szerint komolyan vette őket. A fejlesztők rengeteg, nem csak apró döntést hagy ránk majd a játék során: Háromféle játékstílus alapján mehetünk végig majd a kampányon. Ezek közül az egyik lehetőség, ha nem akarunk megölni senkit, akkor tényleg nem kell megölnünk SENKIT (igen, a boss-okat is beleértve). A párbeszédek segítségével kibújhatunk a bossharcok nyújtotta nehézségek és felfordulások alól. Emellett ahogy a szerepjátékokban már megszokhattuk, a szereplők hozzánk való viszonyulását is nagyban befolyásolják majd a párbeszédekben elhangzott mondataink.

40c5cf12-f1bd-4054-97ab-139f2b572233

A megjelenés 2016 első felében várható PC, PS4 és Xbox One platformokra. É ne felejtsétek, hogy aki gyűjtői kiadás vásárlásán filozofál, érdemes ellátogatnia a hivatalos weboldalra, hiszen szavazással dől el majd, mi fog szerepelni a csomagban. 3 dolgot választhatunk és a 3 legtöbbet kapott szavazatot kapott tárgy kerül majd be. Jó válogatást!

vissza
Legolvasottabb cikkek