Dead Island Definitive Collection - next gen zombiölés

2016-03-05 11:47:57

Ha még nem lenne elég zombis játék a piacon, esetleg meguntátok a Dying Lightot, ideje mediterrán vizekre evezni és paradicsomi környezetben ölni az élőholtakat, a Dead Island széria újradolgozásával, a Dead Island Definitive Editionnel.

 

1457020555-dir-definitive-03

A Deep Silver ikonikus, brutális és véres zombidaráló gépezete, a Dead Island széria új köntöst kap. Szebben csillog az alvadt vér a holtak szája sarkában, de pontosan mennyivel? Feljavították a textúrákat, új, fotorealisztikus fényeffekteket raktak a játékba, az árnyékok a Chrome Engine-nek köszönhetően valósághűbbek lettek, kifinomultabbá vált az élsimítás, az ingame modellek szebbé váltak és bekerült a HBAO és a motion blur is.

A rajongók kedvenc modját a power upokat beépítették a játékmenetbe. A kollekció tartalmazza a Dead Islandet, a Dead Island Riptide-ot és extraként a nosztalgikus Dead Island Retro Revenge-et. Ehhez nagyon nem tudunk mit hozzáfűzni, a klasszikus árkád játékokat idézi, de nem igazán tudjuk hogyan illik a képbe.

1457020415-di-rr-01

 

Ami az árazást illeti, a kollekció ajánlott ára 39,99 euró, de a Dead Island és Dead Island Riptide feljavított verzióját külön-külön is megvásárolhatjátok 19,99 euróért. A Dead Island Definitive Edition, a Dead Island: Riptide Definitive Edition és a Dead Island Definitive Collection május 31-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ha kíváncsiak vagytok az új grafikára, nézzétek meg a kollekció trailerjét:

vissza