Dark Souls III - csak trilógia lenne a széria?

2015-11-21 12:20:40

Véleményem szerint senki nem fog vitatkozni velem, ha a Dark Souls széria részeire minden idők legnehezebb, de emellett egyik legizgalmasabb játékaiként utalok. De vajon tényleg a 3. lenne a széria utolsó epizódja?


 

 

Hidetaka Miyazaki szerint nem lenne célszerű a végtelenségig folytatni a Bloodborne és Dark Souls játékokat. A From Software igazgatója továbbá azt is nyilatkozta, hogy a csapatnak új dolgokat kell alkotnia, valami újba szeretnének belevágni, újfajta játékokat készíteni. Ám hozzátette, hogy e fejlődésnek a Dark Souls egy nagyon fontos mérföldköve.

dark_souls_iii_screenshot_20151015090426_3_original

Én személy szerint részben örülök, hogy abbahagyják a sorozatot. Imádom a Dark Souls-ot, félreértés ne essék, de szerintem érthető a From Software álláspontja. Vannak dolgok, amiket jobb békén hagyni és nem folytatni, amíg bukásba nem torkollik. Mondhatni a csúcson kell abbahagyni. A Dark Souls pont ilyen. A csapat nem gondolja, hogy stílust alkotott, ám talán azzal mindenki egyetért, hogy valami egyedit mutatott meg nekünk. A gyűjtői kiadásokat és az eddigi információkat tekintve pedig egyértelmű, hogy ha a befejezést tervezik e résszel, akkor hatalmasat.

A Miyazaki-val készült teljes interjút egyébként itt olvashatjátok el.

vissza