Cyberpunk 2077 – új, részletesebb gépigényt közölt a CD Projekt Red

2020-11-20 18:37:00

A CD Projekt Red szeptemberben bár bejelentett már egy minimális, illetve egy ajánlott rendszerkövetelményt a Cyberpunk 2077-hez, ma viszont Marcin Momot jóvoltából egy sokkal részletesebb, több beállítási lehetőségre kiterjedő lista érkezett ezt illetően. A fejlesztők nem kevesebb, mint hét konfigurációt adtak le, a 1080p low-tól egészen a Cybergod-ig, azaz a 2160p, RT ultráig.

Érdekesség, hogy a csapat az Nvidiával közösen dolgozott a játékon, az mégis a Microsoft Ray Tracing API-ját használja az RT beállítások megvalósításához, ebből következik, hogy az AMD RX6000 sorozatú kártyáin is jól kell működnie a dolgoknak.

A nemrég lezajlott Night City Wire keretein belül a stúdió egy hosszabb játékmenet előzetessel is megörvendeztette a rajongókat, emellett pedig belekukkanthattunk a színfalak mögötti munkába is, legalábbis, ami Keanu Reevest és Johnny Silverhandet illeti. Kiadásra került egy hat számot magába foglaló EP is a Cyberpunk 2077 soundtrackjeivel, és ami a legfontosabb, a fejlesztők szerint a munkálatok jól haladnak, a pletykák ellenére nem kell további csúszás miatt aggodalmaskodnunk!

vissza
Legolvasottabb cikkek