Csalnál Hearthstone-ban? Még kapsz egy vírust!

2016-02-11 15:33:27

A Malware vírusok gyártói kipécézték a Hearthstone játékosokat, pontosabban azokat, akik csalnak kártyában. Bár ez nem Las Vegas és ha nem versenyről beszélünk, nem is forognak komoly összegek, vannak, akik könnyebben akarnak nyerni egy-egy meccsen.

 

hsdecktracker

 

Hogy elriasszunk titeket az ilyesféle tevékenységektől, hoztunk is két példát. Az első program egy gold és dust hack, legalábbis annak mondja magát. Persze nem számíthatunk tőle semmi jóra, hiszen ahelyett, hogy mi kapnánk plusz javakat, a készítői így farmolnak Bitcoint, amivel ők vehetnek maguknak dolgokat, persze nem Hearthstone-ban.

A másik még ennél is veszélyesebb és Hearthstone Deck Tracker.exe néven fut. Az ilyesféle csalások lényege, hogy megjegyzi azt, amit te csak nagy nehézségek árán: milyen kártyák vannak még a paklidban és az ellenfeled nagy valószínűség szerint mit tud kijátszani ellened. A Blizzard azért nem tesz ellenük komolyabban semmit, mert gyakorlatilag ez úgy is lehetséges lenne, ha leírogatnád egy papírra a dolgokat: csupán így sokkal egyszerűbb és hatékonyabb. Azonban konkrétan ez az alkalmazás ellopja a jelszavaidat, de még a webcamerád képéhez is hozzáfér. Nem hangzik túl biztatóan. Legyetek óvatosak!

vissza
Legolvasottabb cikkek