Counter-Strike: Global Offensive - Operation Hydra részletek

2017-05-24 12:54:41

Részletezték a szeptemberig tartó eseményeket.


 

A Valve nemrég bejelentette a Counter-Strike: Global Offensive-hez tartozó Operation Hydra eventeket, melyek heti ciklusokban egészen szeptemberig tartanak majd. Ezen események kissé megcsavarják a klasszikus játékszabályokat, valamint új terepen teszik próbára a játékosokat.

counterstrikeoperationhydra

Vegyünk néhány példát: A Wingman egy 2v2, best of 16 formáció, míg a Weapons Expert egy 5v5 best of 30, annyi különbséggel, hogy egy fegyvert egyszer vehetünk meg. A többi formációt War Games módban találjuk majd. Ilyen például a Heavy Assault Suit, ahol egy bomba hatástalanítós körben egy társunk nehéz páncélzatot visel. A Headshots Only szintén egy War Game, bár nem hinném, hogy különösebb magyarázatot igényelne, a Hunters-Gatherers egy dögcédula gyűjtögetős buli, a Stab Stab Zap-ban pedig egy késsel, egy Zeus-szal, és gránátokkal futkározhatunk.

csgo operation hydra

Mindez természetesen egy ingyenes móka, ám aki szeretne egy sor kooperatív küldetést (Guardian kampány), skineket, ládákat, netán kétszeres XP-t ezen időszak alatt, 5,99 dolláros áron megvásárolhatja az eseménybérletet. A fent nem említett módokról és a további részletekről az alábbi hivatkozásra kattintva tájékozódhattok.

vissza