CoD: MW Remastered - multiplayer előzetes

2016-09-05 21:49:42

Ahogy egyre több információhoz jutunk, egyre jobban reméljük, hogy az idő haladtával az Activision álláspontot változtat az eladással kapcsolatban.


 

Múlt héten debütált az Infinite Warfare többjátékos módjának előzetese és szóba került, hogy a Modern Warfare felújított változata akár egy korszakalkotó mű is lehet, ráadásul az eredeti játék mind a 16 multiplayer térképét tartalmazni fogja. Legnagyobb negatívuma, hogy az Activision nem engedi önmagában megvenni... Hogy ne csak a felháborodásé legyen a főszerep, lássuk a vadiúj többjátékos előzetest, ami igencsak látványosra sikeredett.

No, persze az Infinite Warfare-nak is megvannak a maga szépségei. Egy sor (jelenleg még csak) képzeletbeli kütyü, testre szabható fegyverek, sci-fi környezet, ám néha jó egy kicsit nosztalgiázni és a realizmus felé venni az irányt. Ki tudja, talán az ünnepek közeledtével az Activision beadja a derekát és önállóan szabadon engedi a MW Remastered-et. Ám amíg ez nem történik meg, csak a november 4-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő új rész Digital Legacy vagy Digital Deluxe kiadását megvéve juthatunk hozzá a jó öreg negyedik rész ráncfelvarrt változatához.

vissza
Legolvasottabb cikkek