CoD: Infinite Warfare Zombies - nemsokára bejelentések

2016-08-14 11:46:08

Közeledünk az idei Gamescom-hoz és egyre több projekttel kapcsolatban tűnnek fel előzetes információk az ottléttel kapcsolatosan.


 

Nagyon úgy fest, hogy az Infinity Ward bejelentésre készül az érkező Call of Duty: Infinite Warfare zombi módjával kapcsolatban. A CharlieIntel szerint bármi is lát majd napvilágot, augusztus 16-án (kedden) teszi.

A tweet-ben feltűnő „Grab the popcorn” felirat egyébként már csak azért is érdekes, mert a még májusban tartott livestream keretében elhangzotak mellett megmutatott első képen egy filmtekercs szerepelt néhány darabka pattogatott kukoricával. A képkockák keretén a „19-ATVI--85” felirat pedig megint érdekes: az ATVI az Activision szimbóluma, a számok miléte viszont azóta is rejtély. Lehetséges, hogy egy időszakra utal. Szerintetek a korábbi részek zombi módjaihoz hasonlóan ez is a múltban fog játszódni, vagy beújítanak a fejlesztők?

call of duty infinite warfare zombies

Pörgős nap lesz ez az augusztus 16., hiszen ez az idei Gamescom előtti nap és ugyanezen dátumon a Battlefield 1, a Titanfall 2 és a Destiny: Rise of Iron is terítékre kerülhet. A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én debütál PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, emellett pedig a Modern Warfare Remaster is érkezik, ennek beszerzéséhez viszont az új rész Premium kiadását kell megvásárolni, ez az egyetlen út.

vissza