CoD: Black Ops III - az utolsó DLC már elérhető PS4-en

2016-09-06 20:20:27

Az idei év bár az Infinite Warfare-ra és a Modern Warfare Remastered-re éleződött ki, a tavaly megjelent Black Ops III-at sem szabad még figyelmen kívül hagyni!


 

A Salvation névre keresztelt DLC a Call of Duty: Black Ops III utolsó expanziója, mely ráadásul lezárja az évek óta tartó Origins kampányt (zombi mód). A kiegészítő négy többjátékos térképpel bővíti az alapjátékot, köztük a Citadell és a Micro egy teljesen új formában. Érdekesség, hogy utóbbi egy az egyben a „Drágám, a kölykök összementek!”, csak Call of Duty stílusban... A harmadik az Outlaw nevet viseli, mely a Black Ops II Standoff pályája western köntösben. A sor végén a Rupture foglal helyet, ami a Call of Duty: World at War Outskirts arénája, ám itt a high-tech cuccoké a főszerep.

Ami a zombi szekciót illeti, a fejezet a Revelations címet kapta. A paragrafus tehát az Origins kampány befejező epizódja, mely nyolc évvel ezelőtt, a World at War-ban indult. Richtofen, Dempsey, Takeo és Nikolai, a négy főszereplő végre felfedi Doctor Monty valódi személyazonosságát.

A Salvation része a Black Ops III 50 dolláros DLC Pass-ének, de önmagában is megvásárolható 15 dolláros áron. Mark Lamia szerint a Treyarch keményen dolgozik rajta, hogy a Black Ops III játékosok egy hihetetlen évet zárhassanak az idén. E fejezetnek hatalmas eszmei értéke van, elvégre egy nyolc évig tartó, fergeteges utazás zárul most le.

A DLC egyelőre kizárólag PS4-en érhető el, azonban ha minden igaz, egy hónap múlva a PC-s és Xbox One-os tábor is megkapja. Addig is van idő újrajátszani az Awakening-et, az Eclipse-et és a Descent-et.

vissza