Chivalry 2 – cross-play-jel érkezik a zárt béta áprilisban

2021-03-31 18:50:00

A közelmúltbéli megjelenési dátum-bejelentést követően a Torn Banner Studios és a Deep Silver közölte, áprilisban rajtol a Chivalry 2 zárt bétája, méghozzá – a végleges játékhoz hasonlóan – teljes cross-play támogatással. A hírt a konzolos verziók előrendelésének elindulása apropóján tették közzé, ennek meglépése pedig garantált hozzáférést biztosít a korai fázishoz, ráadásul egy Royal Zweihander fegyverskinnel és további elemekkel gyarapítja készletünket. A játék alapváltozata egyébként 40 eurós áron kerül a boltokba, míg a Special Editionért 50-et kérnek. A hivatalos honlapon minden platformhoz találtok információt és előrendelési hivatkozást.

Érdemes azt is kiemelni, hogy a játék támogatni fogja a generációk közötti ingyenes frissítést is, amint az megérkezik. A bejelentés apropóján egyébként két videót is közzétettek a fejlesztők, melyek a Mason és az Agatha frakciók részletes bemutatására hivatottak. Míg egyikük az erőt és az érdemeket tartja szemelőtt, a másiknak a becsület, a kötelesség, és a hűség áll mindenek felett.

A béta részleteiről annyit, hogy – mint már említettem – eltörli a határokat a PC-k és konzolok között, mindenki küzdhet mindenkivel, ráadásul akár egyszerre 64 játékos is részt vehet egy-egy meccsben. Négy osztály 12 kasztja közül válaszhatjuk ki a nekünk tetszőt. A harcokban balliszták, katapultok, tüskecsapdák, és egyéb finomságok is helyet kapnak, de akár egy lángoló csirkével is pofonvághatunk valakit. Ami a módokat illeti, a Team Objective mellett megannyi más is vár ránk, beleértve a free for all-t és a team deathmatch-et is.

A teljes verzió megjelenése minden platformon június 8-án esedékes, a zárt bétafázis pedig a tervek szerint április 23-tól 26-ig tart majd.

vissza
Legolvasottabb cikkek