Call of Duty: Black Ops III - jön az első DLC

2015-12-23 11:25:42

Igaz, már nem sokáig, de 2015-öt írunk és idén ősszel immáron a 12. Call of Duty rész került bemutatásra. Nem telt el sok idő a megjelenés óta, de készül az első DLC.


 

A Treyarch által fejlesztett, november 6-án debütált Call of Duty: Black Ops III pályáit a megjelenés óta már rengetegen megjárták! Aki a kampányt végigjátszotta, a Nightmare módban is kipróbálhatja magát, és már nem kell sokat várni az első DLC-re sem. Az Awakening címet viselő kiegészítő csomag összesen 4 pályával egészíti ki a multiplayer módot:

  • A Rise-on egy külvárosi építkezésen mérkőzhetünk meg az ellenfél csapatával. A klasszikus CoD-ot hivatott felidézni, telis tele van csövekkel, építési elemekkel, víz alatti résszel is rendelkezik, így rettentően sok lehetőség nyílik előttünk mind menekülési útvonal, mind pedig támadás szempontjából.
  • A Splash egy elhagyatott, kiürült aquapark, a csúszdák, medencék, sziklák és kis bódék közötti randalírozás is pörgősnek ígérkezik.
  • A Skyjacked-nek (mely a Black Ops 2 Hijacked-jéhez köthető) egy szintén jövőbeli, a város felett köröző (vagyis már csak múlt időben) repülőgép ad otthont. A kis helyiségeket szűk folyosók kötik össze, így a belátható távoság nem túl nagy, mi több, a rakomány erre még rátesz egy lapáttal. Abban is különbözik az eddigiektől, hogy szinte bárhol le lehet esni a pályáról, ráadásul a repülőgépen egy hatalmas lyuk is tátong.
  • A Gauntlet egy három részre osztott katonai kiképzőtér, ahol egy téli, egy városi és egy erdős részen is kipróbálhatjuk magunkat.

Ezen felül a zombi mód is terebélyesebb lesz. A Der Eisendrache nevet viselő pályával dobják fel az élőhalott világot, mely egy kis, osztrák kastélyt, és annak udvarát foglalja magában. E map a második világháborúba kalauzol vissza bennünket.

Négy új karakterrel is megtoldja a készletet: Nikolai, Takeo, Dempsey és Richtofen bőrébe bújva kaszabolhatunk majd.

Az Awakening február 2-án PlayStation 4-re, majd valamivel később PC-re és Xbox One-ra. Az előző generációs konzolok tulajdonosai sajnos kimaradnak a mókából, nekik nem válik elérhetővé a DLC.

vissza