Call of Duty: Black Ops III - íme a launch trailer, de nem mindenki örülhet

2015-10-23 13:31:47

A Treyarch a tegnapi nap folyamán nyilvánosságra bocsátotta a Call of Duty: Black Ops III launch trailer-ét, ami egészen szokatlan, hiszen a megjelenésig még két hét van. Mindenesetre szinte mindent tudunk már a játékról, amit egy megjelenés előtt tudni lehet egy projektről általában, talán ezért is nem vártak tovább a fejlesztők a videó kiadásával. Íme tehát:

A Black Ops III-ban három, különféle módban próbálhatjuk ki magunkat (kivétel az előző generációs konzolok tulajdonosai, de erről mindjárt beszélünk még): A story-n belül elkalauzol minket egy nem túl biztató jövőbe, a zombi mód 4 fős kooperatív játékélményt kínál a '40-es években, a multiplayer-t pedig azt hiszem nem kell bemutatnom. E módokon belül is lesznek még kisebb módok természetesen, mint például a nemrég bemutatott Free Run.

Több videót is láthattunk már a projekttel kapcsolatban: Kaptunk már Story trailer-t, bemutatták már a Zombies Shadows of Evil-t, melyen belül a The Giant névre keresztelt pályát is megcsodálhattuk, a Cybercore: Martial pedig a különféle kibernetikus képességeket tárja elénk.

Említettem, hogy beszélek még az előző generációs konzolos változatról, mivel sajnos e változatok több korlátozással is járnak. Az első ilyen dolog, hogy a teljes kampány módból (mely egyébként 4 fős kooperatívban is játszható lesz) kimaradnak, akik Xbox 360-ra vagy PlayStation 3-ra veszik meg a játékot. De azt is érdemes megemlíteni, hogy a multiplayer-t és a zombi módot ugyanúgy élvezhetik, mint a többi platform játékosai. A fejlesztők szerint egyszerűen lehetetlen volt kivitelezni a sztorimódot eme konzolokon, ám cserébe a megszokott hatvan dollár helyett ötven dolcsiba fog kerülni az előző generációs port, amelyért a Beenox és a Mercenary Technology felel. Van azonban még egy korlátozás, amit a napokban jelentettek csak be. Míg Xbox One-on és PlayStation 4-en a játék 60 FPS-sel fog pörögni (bár ezt is nehéz volt kivitelezni), addig PlayStation 3-on és Xbox 360-on csak a 30 FPS-t tudták megvalósítani. Egy szóval az előző generációs konzoltulajok csak akkor vegyék meg a játékot, ha tényleg csak a multiplayer miatt szereznék be.

A Call of Duty: Black Ops III november 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-4-re és Xbox 360-ra, illetve One-ra is.

vissza
Legolvasottabb cikkek