Call of Duty: Black Ops - Cold War – októberben rajtol a béta

2020-09-22 17:47:00

A Call of Duty: Black Ops – Cold War az elmúlt hetekben hatalmas tábort vonzott maga köré. Nem hazudok, ha azt mondom, az utóbbi évek egyik legambíciózusabb CoD epizódjának ígérkezik. A megjelenés novemberben esedékes, a hagyomány szerint pedig az ezt megelőző hónapban van lehetőség a korai hozzáférésre. Az Activision nemrég a pontos dátumokat is bejelentette, és bár már tradíció, hogy a PlayStation 4 tulajdonosok előnyt élveznek, a PC-sek és xboxosok is belevethetik magukat a hidegháború rejtelmeibe egy hétvége erejéig.

A PS4-exkluzív időszak az előrendelők számára október 8-án rajtol, majd 10-12-éig nyílt bétafázis következik. Az ezt követő héten, október 15-én már a PC-s és xboxos előrendelők is játszhatnak, mialatt természetesen a PS4 tulajoknak még mindig nyitva áll a kapu. Végül október 17. és 19. között teljesen nyílt, bárki számára hozzáférhető időszak köszönt be. 

Azt egyelőre nem tudni, mely játékmódok állnak majd rendelkezésünkre a tesztek folyamán, de a bejelentések szerint többre számíthatunk, mint a PS4 alfa fázisában. Hozzátenném, ha valaki játszott ezen időszakban, és úgy találta, a mesterlövész puskák kissé erősek, Tony Flame megerősítette, a bétára gyengítenek rajtuk.

vissza