Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse, a legújabb DLC

2016-04-02 12:20:15

Sejteni lehetett, hogy hamarosan bejelentik a nagy népszerűségnek örvendő FPS második DLC pack-jét és nem is kellett sokat várni. Jön a Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse.

 

Zombik, 2. világháború és sok akció. Ezekkel kecsegtet a Black Ops 3 második kiegészítőcsomagja, az Eclipse. A játékosok négy új multiplayer mapon irthatják egymást: a Spire-ön, a Riften, a Verge-ön és a Banzai-on. A Spire egy futurisztikus reptér lesz, magasan a felhők fölött. A Rift esetében egy katonai bázison találjuk majd magunkat, míg a Knockout helyszíne egy tradicionális Shaolin templom lesz. A Verge-nek talán leginkább az öreg motorosok örülnek majd, hiszen a klasszikus Call of Dutí: World at War map újragondolása.

Sokak számára a legérdekesebb tartalom a Zetsubou No Shima névre hallgató zombi sztori folytatása lesz, amiben visszatérő hőseinknek kell megmenteni nem csupán egy, de az összes univerzumot. Egy titkos biológiai kutatólaboratóriumban találjuk magunkat egy elhagyatott szigeten, ahol mindenféle szörnyűséggel kell majd szembenéznünk. Íme egy kis ízelítő:

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

A DLC először PS4-re fog megjelenni április 19-én, csupán ezt követően PC-re és Xbox One-ra.

Be fogjátok szerezni?

 

vissza