Blood of Heroes – elrajtolt a zárt béta, de lehet még jelentkezni rá

2021-05-04 18:08:00

Való igaz, hogy a nemzetközi Star Wars napon minden e franchise körül forog, nem érdemes azonban bepillantás nélkül elmenni a Vizor Games új soulslike ihletésű projektje, a Blood of Heroes mellett sem, mely ma lépett zárt béta fázisba, a jelentkezés és bejutás viszont továbbra is lehetséges. Ennek keretein belül harcosok csoportjaiból kiválogatva a nekünk tetszőt indulhatunk intenzív online PvP küzdelmekbe. 

A többféle csoporthoz természetesen megannyi harcstílus is tartozik, a béta időszaka alatt összesen 6 hős közül válogathatunk. Egy az egy ellen, és csoportos harcokban is indulhatunk. Érdemes azt is kiemelni, hogy a hősök nem mindig a csillogó páncélú lovagok, akik a jobbnál is jobb jóért küzdenek, a könyörtelenség, a ravaszság, és a bosszú ugyanakkora hangsúlyt kap e sötét birodalomban. 

www.bloodofheroes.online webhelyre látogatva regisztrálhattok a bétára, és itt találjátok a rendszerkövetelményeket is. Ez egyelőre csak PC-n lehetséges, de a PlayStation 4/5, illetve az Xbox One/Series X tulajdonosok is megkapják a játékot, ha korábban nem is, az év végi megjelenéskor. 

vissza
Legolvasottabb cikkek