Beyond Good and Evil - concept art a játék atyjától

2016-09-27 20:32:22

A Beyond Good and Evil-t 2003-ban igencsak jól fogadta a nép, ám nem kellett sok idő, hogy kereskedelmi csőddé váljon az egész.


 

A Beyond Good and Evil folytatását immáron 3 éve bejelentették és nyolc év telt el a fejlesztés megkezdése óta, így már-már elérhetetlennek tekintettük. Azonban ma a játék atyja, Michel Ancel egy koncepciós rajzot töltött fel az Instagram-ra.

beyond-good-and-evil

A képet a „Somewhere in system 4 ... Thanks Ubisoft for making this possible!” feirat követi. Sokszor hittük már, hogy süllyesztőbe került az egész, ám az idei E3-on ismét elhangzott a kijelentés: a projekt él! Az alkotás alapján okunk van feltételezni, hogy az előzményeket dolgozza majd fel a második felvonás. Egy másik opció, hogy nem kedvenc sertésünket látjuk a képen, csak egy fajrokont. Yves Guillemot korábban kifejtette már, a Ubisoft miért nem sieti el a fejlesztést, továbbá, mint tudjuk, Michel egyidejűleg két játékon is dolgozik. A kihívás ellenére nem szeretnének félkész dolgot kiadni a kezeikből, ennek ellenére reméljük, minél hamarabb végeznek vele.

vissza